Karrierecoaching

Et job med spændende og tilfredsstillende indhold, muligheder og arbejdsforhold er en vigtig kilde til trivsel – eller det modsatte.

I vores arbejde investerer og udfolder vi en stor del af vores personlighed, særlige evner og talenter. Mange mennesker kæmper med spørgsmålet om, hvordan håb og drømme, der er knyttet til jobbet, kan forenes med de ofte store følelser og forpligtelser i privatlivet. At få det hele til at harmonere bedst muligt og i forskellige faser af livet er et godt emne for coaching.

Det er nærliggende for den enkelte at se det som sit eget personlige projekt og ansvar at få enderne til at mødes. Men karriere-coaching indebærer for mig

  • at coachen sammen med sin klient åbent undersøger, om de vilkår, der er til stede på den enkelte arbejdsplads, giver reel mulighed for at få indfriet alle ambitioner, både privat og arbejdsmæssigt. Eller om det er tid at rykke videre…
  • at undersøge om ambitionerne er realistiske eller skal afstemmes, og hvilke værdier, der så skal lægges til grund
  • og at se på om det arbejdspres, man udsættes for – eller udsætter sig selv for – er acceptabelt og skaber trivsel. Det modsatte kan nemlig være helbredsskadeligt i en grad, som kommer bag på de mennesker, der pludselig og uventet for dem selv og deres omgivelser rammes af arbejdsrelateret stress.

Karriere-coaching handler derfor om arbejdet med at være meget respektfuld overfor sig selv, egne værdier og drømme og samtidig være realistisk og nærværende i forhold til de vilkår og muligheder, der findes.

Har du en forespørgsel?
Send en besked via formularen, ring på (+45) 22 13 74 29 eller send en email på sh@erhvervspsykolog.net og hør hvad jeg kan gøre for jer.